Заштита на производи со EAS антени
AM, RF и RFID решенија
Сеопфатни решенија за спречување на кражба, намалување на разликите во залихите и создавање на подобро корисничко искуство.

Широкиот избор на системи за заштита од кражба со високи перформанси ги штити различните видови производи, почнувајќи од текстил, обувки, храна, технички производи и друго. Заштитните антени се модерно дизајнирани и можат да бидат целосно прилагодени на вашиот внатрешен трговски ентериер.

  • Намалување на инвентарните разлики
  • Алатка за превенција и откривање на место
  • Промоција на продажба
  • Зголемена сигурност при детекција
  • Намалено влијание на пречки врз перформансите на системот
  • Покривање на различни ширини на влезови
  • Различни форми на приврзоци и налепници за производи
  • Специјални решенија за заштита
  • Можност за разни надградби (рекламирање, броење на луѓе, откривање на метали, далечински сервис)
  • Поврзување на системите со информативниот систем на REMS

Прашања