Актуелно
Temp 1
calendar 24. April 2020

ДА ГО ОГРАНИЧИМЕ ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ

Со мерење на температурата на луѓето, обезбедуваме безбедност за вработените и клиентите. Мерењето на температурата е конкурентна предност бидејќи сè повеќе луѓе стануваат свесни за важноста на личнот...

повеќе...

Sensor 01 500x423
calendar 18. November 2019

Adria Security Summit 2019 - Case Study Van Hool

Van Hool of Belgium is a major bus manufacturer in Europe, offering a complete range of public transport buses for international markets. Since 2012, Van Hool has been present in the Republic of Nort...

повеќе...

2019 ADRIA SECURITY SUMMIT pb intersec logo
calendar 17. November 2019

Adria Security Summit 2019

Оваа година, Групацијата Тензор се претстави преку СЕНСОР Македонија на Самитот „Adria Security Summit“, најголемиот конференциски настан во регионот, во безбедносната индустрија. Нашата компанијата у...

повеќе...

FMCG
calendar 16. May 2019

FMCG Summit in Skopje 2019

На 16 мај 2019, трговското списание InStore ја организира најголемата регионална конференција за трговија со стоки за широка потрошувачка. Самитот FMCG нуди одлична можност за деловно вмрежување...

повеќе...

Прашања