Актуелно
4
calendar 16. May 2024

конференција "ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ СОГЛАСНО ЕУ РЕГУЛАТИВИ: Одржливост, Ефикасност, Удобност и Безбедност"

Учество зедоа, Svete Krstik, генерален директор на Сенсор Македонија и Vlade Grozdanovski, претседател на одделението за електротехника при Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Р.С.Ма...

повеќе...

Pcount
calendar 21. August 2020

СИСТЕМ ЗА БРОЕЊЕ НА ПОСЕТИТЕЛИ

Почитувани партнери,   Системите за броење на посетители станаа едни од критичните средства за развојот на продажната индустрија. Конкурентоста на пазарот и секојдневното опкружување налага ко...

повеќе...

Screenshot 2
calendar 11. August 2020

БИДЕТЕ ЧЕКОР ПРЕД ДРУГИТЕ И НАМАЛЕТЕ ГИ КРАЖБИТЕ ВО ВАШИТЕ ПРОДАВНИЦИ

Почитувани партнери,Изминатите години континуирано се зголемува потребата за заштита на производи од кражба кај малите и големи компании и нивните продажни места низ целата земја.Сенсор е секојдневно ...

повеќе...

IMG 20200713 132226
calendar 11. August 2020

ЛИТЕРАТУРА МК - Нашиот нов деловен партнер

Со задоволство ви го претставуваме продажното место на Literatura MK каде што нашата компанија произлезе со идејно решение и интеграција на RF систем за заштита од кражба на производи со антенски сист...

повеќе...

Прашања

Cookies

This site uses cookies to ensure a better functioning and user experience. Cookies are stored in your browser and can be deleted at any time. You can read more about cookies here.

Necessary cookies

They are indispensable for the functioning of the website.

Functional cookies

They allow the use of third-party services and social media, e.g. watch a video on a YouTube channel.

Analytical cookies

With Google Analytics cookies, we are able to identify users' needs and improve the user experience on the site.

I authorize the processing of data for the purposes indicated above