Системи за интеграција

Aura GradientBlack@1 5x
UI logo
iEMS UVSS
sist 2
sist 1

Квалитетот на услугата е и ќе биде секогаш наш главен приоритет, а задоволниот клиент наша цел и корпоративен успех.

Сашо Миноски, Сенсор ДОО

Сенсор обезбедува решенија за сегменти на трговија, индустрија, телекомуникации и банки, јавна администрација и домаќинства. На барање на клиентот, соработката започнува со проценка и советување на безбедносниот ризик и продолжува со имплементацијата на безбедносниот систем

Миран Сенчар, основач, Tenzor d.o.o.
banner icon 1

30 години знаење, искуство и референци

banner icon 2

Системска интеграција

banner icon 3

Професионално изведени проекти

banner icon 4

24/7 сервис и техничка поддршка

Cookies

This site uses cookies to ensure a better functioning and user experience. Cookies are stored in your browser and can be deleted at any time. You can read more about cookies here.

Necessary cookies

They are indispensable for the functioning of the website.

Functional cookies

They allow the use of third-party services and social media, e.g. watch a video on a YouTube channel.

Analytical cookies

With Google Analytics cookies, we are able to identify users' needs and improve the user experience on the site.

I authorize the processing of data for the purposes indicated above